Over ons

 

Over Mass Advies

De missie van Mass Adviesgroep is het ont zorgen van klanten door het adviseren en bemiddelen bij het aangaan van financiële contracten.  Geld, contracten, aandelen, onroerend goed beheer het geeft vaak onzekerheid. Die spanning wil Mass Adviesgroep verminderen / wegnemen door begeleiding van A tot Z.. Ons doel is uitdrukkelijk dat u begrijpt wat, bij wie en waarom er een contract, overeenkomst wordt gesloten.

Als financieel adviseur staan we u bij als er zich bijzondere omstandigheden voordoet, zoals samenwonen, huwelijk, echtscheiding, geboorte, overlijden, ontslag, pensioen, faillissement, opstarten onderneming, fusie, overname, aankoop van een bedrijf, bedrijfsoverdracht.

De beslissing maken is vaak al ingewikkeld genoeg, dus nemen wij graag zoveel mogelijk werk voor u uit handen. Zaken die u gerust kunt toevertrouwen aan een financieel specialist. Als u eenmaal uw beslissing hebt genomen, dan worden de noodzakelijke stappen samen met u genomen.

Mass Adviesgroep  is als financieel advieskantoor in Haarlem, aangesloten bij de KENAC. Het kantoor staat ingeschreven in het AFM register en is daarmee herkenbaar als financieel adviseur en bemiddelaar. En is ingeschreven bij het KiFiD  (  klachteninstituut ).

Bij Mass Adviesgroep staat de persoonlijke, vakkundige benadering en begeleiding centraal. Naast alle diensten rondom financiële dienstverlening, hypotheken, behoort advies en bemiddeling met betrekking tot verzekeringen ook tot onze hoofdactiviteiten.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn is er ook een mogelijkheid om op zaterdag een afspraak te maken voor tussen 10.00 en 14.00 uur.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over een belangrijke beslissing, vul dan hier uw gegevens in …